Program de descarcat muzica / melodii de pe YouTube

Voi ce program folosiți pentru a descărca melodii de pe YouTube?!? Eu folosesc programul gratuit Free YouTube to MP3 Converter și sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute cu el.

Calitatea melodiilor este excepțională, iar acestea, la descărcare, sunt salvate în calculator direct în format MP3, scutindu-mă de necesitatea unei conversii ulterioare pentru a le putea asculta pe telefon, pe MP3 Player sau orice alt player audio compatibil cu acest format.

Descarca melodii de pe YouTube cu Free YouTube to MP3 Converter

Pentru a descărca melodii de pe YouTube, firește, va trebui să începeți prin a descărca și instala în propriul calculator programul Free YouTube to MP3 Converter. Îl găsiți aici (fișierul de instalare are doar 40 de MB. După descărcarea și instalarea programului, accesați site-ul YouTube și căutați clipul video a melodiei pe care doriți să o descărcați.

Copiați, din bara de adrese a navigatorului web folosit, adresa URL a videoclipului, Fără de aceasta programul nu va ști ce anume să descarce, așadar este important să nu copiați din neatenție cu totul altceva.

Program de descarcat melodii de pe YouTube - Copy URL

După copierea adresei URL a videoclipului, deschideți programul Free YouTube to MP3 Converter și lipiți-o în acesta (dând click dreapta deasupra chenarului galben ce încadrează textul „Copy a YouTube link and paste it here„).

Paste URL (lipește adresa URL) în programul de descărcat melodii de pe YouTube

Într-o nouă fereastră ce se va deschide, programul vă va anunța că melodia este pregătită pentru download. Dacă descărcarea nu pornește în mod automat, dați click pe butonul Play de culoare albastră, apoi așteptați efectuarea și completarea procesului.

Descărcare melodie de pe YouTube

Când descărcarea melodiei a fost finalizată, aceasta va fi convertită în MP3 și o veți putea accesa în Windows Explorer dând click pe iconița de culoare galbenă, indicată de cursorul mausului în captura de ecran inferioară.

Melodia a fost descărcată și convertită

Dând curs solicitării, Windows Explorer se va deschide în locul în care melodia a fost salvată în calculator după descărcare și conversie. Aceasta, după cum vă spuneam și mai devreme, va putea fi redată în orice program sau dispozitiv compatibil cu formatul audio MP3.

Melodia descărcată de pe YouTube, în calculator

Deși n-ar trebui, în situația în care întâmpinați probleme atunci când încercați să-l instalați ori folosiți, o alternativă bună ar putea fi acest program de descărcat muzică / melodii de pe YouTube, despre care am vorbit pe celălalt site, la fel de simplu și chiar mai ușor de folosit.

Singura chestie care-mi displace la Free YouTube to MP3 Converter este încercarea acestuia de a ne convinge pe durata instalării că avem nevoie de x sau y toolbar. Optați pentru instalarea particularizată și respingeți invitația de a-l instala.

Pentru a concluziona, vă mai spun că Free YouTube to MP3 Converter este compatibil cu toate versiunile sistemelor de operare Windows și Mac OS X, și nu trebuie să dispuneți de alte programe terțe pentru a-l putea folosi în condiții optime.

Windows

5 Comentarii

  1. Buna! O perioada destul de lunga mi-am tot batut capul cu un astfel de program insa…mi se pare mai complicat decat ceea ce folosesc in prezent. In momentul actual, folosesc ca si browser Chrome-ul, dar utilizez si Mozilla Firefox stict pentru descarcarea unor melodii de pe Youtube. Mozilla (in prezent folosesc versiunea 12) are un Add-on foarte util care odata instalat poti scoate linisit ce melodie doresti de pe Youtube in mai putin de 2 minute.
    Aici puteti gasi Add-onul despre care vorbesc.
    P.S: Cat despre blog, toate cuvintele de lauda. In sfarsit gasesc ceva in genul ALLinONE. Multa bafta si spor la munca sa ne usurezi viata de zi cu zi. :)

    O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *