Program de descarcat muzica / melodii de pe YouTube

Voi ce program folositi pentru a descarca melodii de pe YouTube ? Eu folosesc de ceva vreme programul Free YouTube to MP3 Converter si sunt foarte multumit de rezultate; calitatea melodiilor este exceptionala si aceastea sunt salvate direct in MP3, deci, nu mai sunt nevoit sa utilizez un program de conversie pentru a putea asculta melodiile descarcate pe telefonul mobil in timp ce merg la servici.

Descarca melodii de pe YouTube cu Free YouTube to MP3 Converter

Pentru a descarca melodii de pe YouTube vom avea nevoie de aplicatia Free YouTube to MP3 Converter; o puteti descarca de aici.

Nota: Va recomand ca in timpul instalarii aplicatiei sa nu instalati si bara de utilitati care va este oferita de fabricantul aplicatiei.

Dupa descarcarea si instalarea aplicatiei, deschidem site-ul YouTube si accesam videoclipul al carei melodii in MP3 dorim sa o descarcam. Copiem adresa URL a videoclipului:

Program de descarcat melodii de pe YouTube - Copy URL

Rulam aplicatia Free YouTube to MP3 Converter si lipim (click-dreapta, click pe „Paste URL„), adresa URL copiată de pe YouTube:

Paste URL (lipește adresa URL) în programul de descărcat melodii de pe YouTube

Programul Free YouTube to MP3 Converter va deschide o noua fereastra in care ne va instiinta ca procesul de descarcare a melodiei a fost initiat:

Descărcare melodie de pe YouTube

In momentul in care melodia a fost descarcata de pe YouTube si convertita in MP3, o vom putea vedea în Windows Explorer dând click pe iconița indicată de săgeata din imaginea de mai jos:

Melodia a fost descărcată și convertită

Se va deschide Windows Explorer pentru a ne afisa locul in care a fost salvata melodia:

Melodia descărcată de pe YouTube, în calculator

Acest program de descarcat muzica / melodii de pe YouTube poate fi instalat in orice sistem de operare Windows, actual. Programul este gratuit insa, la instalate, daca nu suntem atenti si nu debifam cateva casete, acesta ne modifica pagina de pornire a browserelor instalate si pe langa asta, ne pricopseste si cu un Toolbar mai mult inutil decat util.

Eh, ori de cate ori vi se recomanda sa instalati Toolbar-ul spuneti si voi frumusel ca nu va intereseaza si va continuati activitatea obisnuita.

Link | Download

Windows

5 Comentarii

  1. Buna! O perioada destul de lunga mi-am tot batut capul cu un astfel de program insa…mi se pare mai complicat decat ceea ce folosesc in prezent. In momentul actual, folosesc ca si browser Chrome-ul, dar utilizez si Mozilla Firefox stict pentru descarcarea unor melodii de pe Youtube. Mozilla (in prezent folosesc versiunea 12) are un Add-on foarte util care odata instalat poti scoate linisit ce melodie doresti de pe Youtube in mai putin de 2 minute.
    Aici puteti gasi Add-onul despre care vorbesc: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youtube-mp3/?src=search

    P.S: Cat despre blog, toate cuvintele de lauda. In sfarsit gasesc ceva in genul ALLinONE. Multa bafta si spor la munca sa ne usurezi viata de zi cu zi. :)

    O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *