Cum se poate afla parola unei retele Wireless

Imi vine sa rad cand ma gandesc ca majoritatea celor ajunsi din Google aici sperau ca le voi da o solutie cu care se vor putea conecta la reteaua Wireless a vecinului care, pe langa aceasta retea „mai are si cateva masini scumpe”. Nu radeti ! Sub pretextul asta imi cerea cineva sa-l ajut sa afle parola retelei Wireless a vecinului; am si dovada (partial cenzurata):

Mesaj primit de la un cititor

Cum se poate afla parola unei retele Wireless

Metoda descrisa in continuare este buna si pentru aflarea parolei retelei Wireless a vecinului; adevarat, doar in cazul in care vecinul va permite sa-i utilizati calculatorul…

Cum poti afla parola unei retele Wireless

WirelessKeyView este un program gratuit, portabil, cu care putem afla parola oricarei retelei Wireless la care a fost conectat calculatorul. Un exemplu excelent a functionarii acestui program il aveti in imaginea de mai sus in care puteti observa cum, cu ajutorul sau, am dezvaluit parola retelei Wireless personale (sper sa n-am vecini care-mi citesc blogul… :) ).

Scopul acestei aplicatii este acela de a va ajuta sa recuperati accesul la propria retea Wireless fara a fi nevoiti sa resetati ruterul si in acest mod sa pierdeti configuratia care va permite accesul la Internet (cei care au Internet de la RDS stiu despre ce vorbesc).

WirelessKeyView functioneaza perfect pe Windows XP, Windows Vista si Windows 7. Va recomand sa-l folositi doar pentru a va recupera propriile parole; si  va mai recomand ceva: daca vine un vecin sa va roage sa-l lasati sa trimita un email, stati cu ochii pe el !!! :)

Download

8 Comentarii

  1. Satut Cristi ! ….din punctul meu de vedere nu conteaza ce host ai pentru blogurile tale, faci o treaba minunata …apropos de tutorial,exista metode de a intra in alte retele wrieless chiar exista un sistem de operare Linux (Backtrack) cu care se pot face nenumarate ,,teste” de securitate …eu personal am ,,spart” parola WEP a unui vecin si functioneaza oriunde ,cu WPA-PSK e alta poveste dar nu este imposibil …a vezi ca maine apare Backtrack versiunea 5. O seara buna sa ai !

  2. …acum eu trebuie sa-ti cer scuze ca nu am rasfoit toate tutorialele tale ,oricum aceasta varianta de linux merita aprofundata pentru programele cu care vine preinstalat dar mai cu seama pentru faptul ca are supert Ubuntu dar daca il rulezi de pe un live CD sau stick incarca toate driverele sistemului.

    • Nu ma intelege gresit; n-am spus ca am vorbit deja de BackTrack pentru „a-ti arata ce destept sunt eu”. Am precizat chestia asta doar pentru curiosii care ajung la comentariul tau si nu prea stiu depre ce vorbim. :)

    • Daca vrei ca viitorul mesaj sa-ti apara asa cum l-ai trimis, incearca sa vorbesti diferit de cum vorbesti de obicei, foarte probabil, cu mama, tatal si fratele tau.

  3. incerca da nu imi iasa vreau sa aflu parola de wireless de pe compu unchiului meu el nu o mai stie si eu vreau sa intru de pe laptopu meu, am dow. programu dar nu stiu cum sa ii dau drumu sa imi arate parola :-?? ma chiui sa caut un tutrorial in care sa imi arate fiecare pas dar nu gasesc, u aici spui doar de program nu si cum sa il folosesti, sau nu vad eu ? as diri un mail in care sa imi explici fiecare pas care trebuie sa il fac, multumesc frumos

    • cred ca adaug azi o completare la articol; nu de alta, dar sigur or sa mai fie si alte persoane care pot avea nevoie de ele

Comments are closed.