Trimite SMS gratis de pe calculator pe mobil

Se pare ca a mai aparut o aplicatie online cu care putem trmite SMS gratis de pe calculator pe mobil, care, spre diferenta de solutiile pe care le stiam deja, iasa in evidenta prin faptul ca permite trimiterea unui numar nelimitat de mesaje SMS.

Serviciul oferit de site-ul DinDragoste.net functioneaza perfect si m-am asigurat de asta realizand o proba cat se poate de simpla; mi-am trimis un SMS si acesta a ajuns in doar 3 minute. Uite dovada:

Asta este mesajul SMS trimis:

Trimite sms gratis de pe calculator pe mobil - Trimiterea mesajului

Si asta este mesajul SMS primit pe mobil:

Trimite SMS gratis de pe calculator pe Mobil - Mesaj primit

Diferenta dintre ele ?!?

La mesajul SMS primit, asa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, a fost adaugat textul „via www.dindragoste.net„; un pret mic de platit pentru un serviciu care spre diferenta de MOOVE.ro si altele, chiar functioneaza (cel putin de moment).

Cum poti trimite SMS gratis de pe calculator pe mobil

Pentru a putea trimite mesaje SMS gratis trebuie sa va creati un cont nou pe DinDragoste.net/inregistrare. Dupa crearea contului, va logati folosind numele de utilzator si parola pe care le-ati ales la inregistrare:

Logare pentru trimiterea mesajelor SMS

Daca dupa logare nu va este afisat formularul de trimitere a mesajelor, accesati pagina: DinDragoste.net/trimite-sms. Fiti atenti sa introduceti corect cele trei cifre de verificare inainte de a face click pe butonul „Trimite SMS„.

Cate mesaje SMS pot trimite zilnic

Cu acest serviciu, asa cum v-am spus si la inceputul articolului, puteti trimite zilnic un numar nelimitat de mesaje SMS formate din maxim 134 de caractere (litere, cifre, spatiu, semne de punctuatie, simboluri, etc).

Unde pot trimite mesaje SMS gratis

Folosind aplicatia Web oferita de DinDragoste.net puteti trimite mesaje SMS gratis doar spre telefoanele fixe si mobile din Romania (logic, in cazul telefoanelor fixe, destinatarul trebuie sa detina un aparat compatibil cu serviciul SMS).

Sper „sa tina smecheria” cat mai mult timp fiindca functioneaza impecabil. Si daca mai stiti servicii asemanatoare astept sa le impartasiti cu toti cititorii blogului ca nah… tot asa am aflat si de aceasta modalitate.

7 comentarii la “Trimite SMS gratis de pe calculator pe mobil”

Comentariile sunt închise.