Program de spart parole Yahoo Messenger

Un program de spart parole Yahoo! Messenger precum cele prezentate în continuare, îți permite, în momentul în care ți-ai uitat parola de acces la principalele servicii de mesagerie instant, să o recuperez fără prea multe bătăi de cap. În realitate, aceste programe nu fac altceva decât să localizeze folderele aplicațiilor precum Yahoo! Messenger, în căutarea fișierului care conține parola, dacă, la cererea utilizatorului, acesta a salvat-o pentru realizarea autentificării automate.

Program de spart parole Yahoo! Messenger: Messenger Key


Program de spart parole Yahoo! Messenger

Messenger Key este un program gratuit cu care putem recupera parolele de acces utilizate de clienții de mesagerie instant a următoarelor servicii:

  • Yahoo! Messenger
  • Google Talk!
  • ICQ 2003 » ICQ 2002-98

Pentru a recupera parole cu ajutorul acestui program, după ce l-am instalat în calculator, facem click pe numele clientului de mesagerie a cărui parolă dorim să o aflăm, din lista afișată în fereastra principală a programului.

Categoric, nu vom putea afla parola contului de Yahoo! Messenger dacă în clientul de mesagerie nu am avut marcată caseta „Remember my ID & password„.

MessenPass: alt program de spart parole Yahoo! Messenger


Program de aflat parola Yahoo! Messenger

MessenPass este un program asemănător cu primul, singura diferență dintre cele două fiind modul de afișare a parolelor. Dacă în Messenger Key trebuia să facem click pe numele clientului de mesagerie a cărui parolă de acces dorim să o aflăm, în cazul MessenPass, este suficient să rulăm aplicația și să așteptăm ca acesta să afișeze parolele tuturor aplicațiilor de mesagerie instalate în calculator.

Alte programe de spart parole Yahoo! Messenger


Programele văzute mai sus nu funcționează pe toate versiunile clientului Yahoo! Messenger. Dacă este și cazul vostru, vă recomand să încercați și programul Yahoo! Messenger Password și să încercați. Acest program, chiar dacă nu afișează parola, permite exportarea fișierului ce o conține, și instalarea acestuia pe un alt sistem sau, pe același calculator, după formatare.

Download: Messenger Key | MessenPass | Yahoo! Messenger Password