Program de descarcat videoclipuri de pe YouTube

De ceva timp, folosesc un program de descărcat videoclipuri de pe YouTube de care sunt foarte mulțumit, așa că, pentru a profita de faptul că nu v-am vorbit până acum despre nici un program de acest gen, astăzi voi scrie despre el.

Free YouTube Download


program de descărcat video-uri de pe YouTube

Nu sunt sigur dacă cei de la Google sunt bucuroși de apariția programelor care permit descărcarea videoclipurilor de pe YouTube având în vedere temenii și condițiile de utilizare a portalului, dar știu sigur că mulți utilizatori apelează la download pentru a reda offline videoclipurile pe care le privesc foarte des, în scopul reducerii traficului, sau, evitarea așteptărilor largi până la încărcarea lor. Nu râdeți, în mediul rural, încă există conexiuni la Internet demne de epoca Dial-up-ului.

Revenind la programul „nostru”, pentru a descărca un video cu ajutorul său, imediat după ce l-am descărcat, instalat și rulat, tot ce avem de făcut este să lipim în panoul general al acestuia adresa URL a video-ului. În continuare, apăsăm butonul download și așteptăm finalizarea descărcării:

program de descărcat video-uri de pe YouTube

Așa de simplu și rapid! În plus, dacă dorim convertirea video-ului descărcat într-un format anume, putem selecta cu ajutorul listei afișate la apăsarea butonului „Download only (no conversion)„, formatul în care dorim să fie convertit fișierul rezultat în urma descărcării.

Download Free YouTube Download