Cum se face un cont / ID de Mess / Yahoo! Messenger sau email

Dacă ai nevoie de un cont de email sau un ID de Mess / Yahooo! Messenger însă nu știi cum să-ți faci unul, urmează instrucțiunile de mai jos și vei reuși să-ți atingi scopul propus.

Pentru crearea unui cont nou de email pe Yahoo!, pe care să-l poți folosi și cu Yahoo! Messenger, tot ce ai de făcut este să accesezi link-ul ro.yahoo.com, apoi, să faci click pe butonul Înscriere, din colțul drept-superior al site-ului:

Creare cont de email și/sau Yahoo! Messenger

După ce ai făcut click pe Înscriere, se va deschide o nouă pagină în care va fi afișat un formular pe care va trebui să-l completezi cu datele tale personale. Îți recomand să folosești date reale pentru crearea contului, pentru a-ți fi mai ușor să recuperezi parola de acces la cont în cazul în care o vei uita, dar și pentru a fi mai ușor de găsit de către prietenii și cunoscuții tăi.

După completarea corectă a formularului, la baza paginii, fă click pe butonul „Creează contul meu„, apoi, la afișarea rezumatului, dacă datele sunt corecte, fă click pe butonul Continuare pentru a putea începe să-ți folosești contul pe care tocmai l-ai creat, fie pentru a trimite și primi email-uri, fie pentru a conversa pe Yahoo! Messenger.