Skype 6.1: Integrare Outlook și îmbunătățiri vizuale

În timp ce scriam articolul anterior, Microsoft a lansat , versiune a clientului VoIP care dispune de integrare și a cărei aspect, profilul mai exact, a suferit câteva îmbunătățiri.

Skype 6.1 pentru Windows

Principala caracteristică a acestei versiuni, după cum vă spuneam și mai devreme, este integrarea serviciului cu Outlook. Datorită acesteia, vom putea contacta prin toate persoanele din agenta clientului de email fără a depinde de acesta. De asemenea, vom putea realiza apeluri către orice număr de telefon, fix ori mobil, trimite mesaje scrise, audio sau video direct din Outlook, către toate persoanele din agendă.

Modificările aduse paginii profilului oferă o vizualizare mai simplă și mai clară a datelor noastre personale, simplificând în același timp și modalitatea de adăugare directă a noilor contacte prin realizarea unei căutări în motorul de căutare aferent acțiunii (același pe care îl foloseam până în prezent pentru a localiza un contact anume din listă).

Prin această actualizare, Microsoft asigură migrarea tuturor utilizatorilor de Windows Live Messenger spre Skype și care, începând din 15 Martie a acestui an, vor rămâne fără clientul de mesagerie instant favorit; dată la care serviciul va fi închis definitiv.

Downlod Skype 6.1

One thought on “Skype 6.1: Integrare Outlook și îmbunătățiri vizuale”

Comentariile sunt închise.