Program de descarcat filme

M-ati prins, recunosc; sunt un cinefil de cand ma stiu. E drept, o pasiune costisitoare si greu de mentinut daca traiesti in Romania. Totusi, o modalitate buna de a sorta si decide ce DVD-uri si a caror filme le voi cumpara si care nu, este chiar descarcare filmelor, atunci cand acestea apar, de pe Internet. O practica ce merita pedepsita strasnic din punctul de vedere a celor ce traiesc de pe urma industriei cinematografice; pentru mine, un motiv in plus sa merg la cinema stiind ca voi pleca multumit la terminarea peliculei, ori siguranta ca nu voi regreta niciodata cumpararea unui DVD dupa cateva minute de vizionare.

Vuze: un program de descarcat filme oarecum ciudat


Program de descarcat filme: Vuze

Vuze, asa cum am spus mai devreme, este un program de descarcat filme cu o interfata atractiva insa cu un comportament oarecum diferit de ceea ce ne-am fi asteptat de la o aplicatie de acest gen. O bulina neagra pentru Vuze o constituie si faptul ca acesta este dependent de Java, e drept, nu intampinam piedici la instalarea sa insa nu sunt de acord sa instalez pe calculator o aplicatie pentru a utilza alta.

Sa nu fiti surprinsi daca, dupa instalare, realizati o cautare si va treziti in Bing. Asa functioneaza Vuze. Ne trimite spre motorul de cautare a celor din Redmond pentru ca de acolo noi sa alegem torrent-ul ce contine filmul ce vrem sa-l descarcam. Haotic 100% sin din acest motiv nu-l recomand nimanui chiar daca foarte multe persoane din anturajul meu il folosesc si-l apreciaza; de altfel acesta este si motivul pentru care face parte din acest articol.

Download Vuze

Ares: un program de descarcat filme destul de rapid


Program de descarcat filme: Ares

Sa stii, Ares chiar este unul dintre cele mai rapide programe de descarcat filme existente in momentul de fata. Totusi, el este programul pe care-l folosesc cel mai des pentru a descarca filme, dupa µTorrent. Si-l folosesc destul de des; stiti si voi ca in unele cazuri, pe torrent apar prima data noutatile insa in majoritatea, e ultimul loc unde sunt publicate.

Spre diferenta de ceea ce s-a intamplat in cazul aplicatiei anterioare, Vuze, despre Ares nu prea am multe de obiectat in afara de faptul ca unii utilizatori au intampinat diverse probleme de conectare; pur si simplu, cu toate porturile deschise in router si/sau Firewall, aplicatia refuza sa se conecteze la Internet. Solutiile ? Care mai de care mai ciudate si in cele mai multe cazuri, dupa invocarea anumitor spirite si pomenirea unor sfinti, aplicatia incepea sa functioneze ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Daca sunteti curiosi si vreti sa aflati cam ce resurse necesita Ares pentru a functiona, pregatiti-va sa va puneti mainile in cap. Daca nu optati pentru limitarea conexiunilor simultane sau a benzii alocate descarcarilor si pe langa asta incercati sa descarcati mai multe filme in acelasi timp, Ares va poate ajuta sa va amintiti repede de mama, fratii si tot neamul lui. Acesta este si motivul pentru care va recomand ca atunci cand vreti sa descarcati ceva fara sa experimentati senzatia de pierdere a controlului asupra sistemului de operare, sa va limitati la maxim trei descarcari simultane.

Download Ares Galaxy

Alte programe de descarcat filme


Bineinteles ca mai sunt si alte programe de descarcat filme de care putem face uz in momentul in care nici µTorrent, nici Vuze si nici Ares nu este ceea ce cautam. Si fiindca vad ca insistati, chiar daca nu voi realiza o descriere la fel de ampla precum a celor de mai sus, am sa va trimit spre doua articole pe aceeasi tema pe care le-am publicat pe blogul programe calculator:

One thought on “Program de descarcat filme”

  1. va spun eu un program fantastic de descarcat filme,nu e p2p,deci fara complicatii. se cheama Internet Download Manager (IDM),nu e un program gratuit ,dar totusi e un trial de o luna in care daca aveti timp puteti descarca cel putin 1000 de filme pe ales.acest program descarca practic orice film de pe orice site,inclusiv youtube.cautati filme online pe google si o sa gasiti o gramada de site-uri romanesti sau straine cu postari de filme cu subtitrarea in romana.butonul de download IDM se activeaza automat cand dati click pe „ruleaza film„.personal am reusit sa downloadez 19 filme simultan fara sa blochez calculatorul intr-un interval de aproximativ 1h30-1h45 de minute.alt program pe care vi-l pot recomanda este Orbit downloader,un program mai mult folosit(e gratis),dar nu la fel de bun ca IDM.bafta la descarcat

Comentariile sunt închise.