Programe de inregistrat vocea, pentru telefoane cu Android

Am decis sa va prezint doua programe de inregistrat vocea, pentru telefoane cu Android deoarece nu mi se pare deloc interesanta aplicatia existenta deja, pentru acele cazuri in care dorim ceva mai mult decat realizarea unui reminder.

netMemo: program de inregistrat vocea pentru Android

Program de inregistrat vocea pentru telefon cu Android

netMemo Voice Recorder este una din cele mai votate aplicatii de acest gen care pe langa faptul ca permite inregistrarea sunetelor in format Wav (maxima calitate) si Ogg (ofera o compresie mai buna decat formatul MP3), este foarte usor de utilizat si automatizeaza finalizarea inregistrarii cu trimiterea ei prin email spre o destinatie setata in prealabil, punand ca titlul al mesajului ora si data la care a fost realizata inregistrarea (o functie nemaipomenit de utila pentru reporteri, studenti la jurnalistica, etc.).

Download netMemo Voice RecorderCa o simpla curiozitate va spun ca netMemo Voice Recorder dispune de doua versiuni, Voice si Plus (Plus permite instalarea a doua aplicatii de culori diferite). Versiunea Plus este utila pentru cazurile in care doriti automatizarea trimiterii inregistrarilor spre doua conturi de email diferite (pentru acele cazuri in care lucrati pentru doua ziare, de exemplu).

Voice2Do Recorder: program de inregistrat vocea pentru Android

Voice2do Recorder - Program de inregistrat vocea pentru Android

Voice2Do Recorder este aplicatia ce adauga telefonului cu Android tipica functie de inregistrare a notitelor audio ce ne pot fi de folos pentru a ne organiza timpul mai eficient; in alta ordine de idei, o gestiune GTD (Getting Things Done).

Chiar daca functia de reportofon a fost simplificata la maxim, Voice2Do Recorder ne permite sa adaugam etichete inregistrarilor realizate pentru ca mai tarziu acestea (inregistrarile), sa poata fi localizate chiar si cand realizam cautari fara a ne baza pe data si ora la care acestea au fost create.

Voice2Do RecorderDeoarece la fel ca si netMemo Voice Recorder, Voice2Do Recorder ne permite sa marcam inregistrarile precum „Realizate” si sa le trimitem prin email, acesta poate fi considerat precum un sound manager de care se merita sa tinem cont in momentul in care avem nevoie de unul.

A, si inca ceva. Putem cripta inregistrarile realizate si impiedica redarea lor protejandu-le cu o parola.

One thought on “Programe de inregistrat vocea, pentru telefoane cu Android”

Comentariile sunt închise.