Program de descarcat muzica

Am sa va vorbesc despre un program de descarcat muzica la care apelez ori de cate ori evit sa fiu distras de relatarile moderatorilor de pe posturile de radio ce le ascult frecvent. Bineinteles ca programe de descarcat muzica sunt multe insa eu prefer unul in mod special si va voi spune in continuare si de ce; mai intai, permiteti-mi sa vi-l prezit asa cum se cuvine.

BearShare: program de descarcat muzica


Program de descarcat muzica

Chiar daca ne permite sa descarcam filme, programe, jocuri, s.a.m.d., BearShare este mai mult un program de descarcat muzica si spun asta deoarece indeplineste aceasta sarcina cum niciun alt program nu poate sa o face. Bineinteles, asta din punctul meu de vedere. Totusi, BearShare nu este genul de program de descarcat muzica cu care te-ai obisnuit deja. Ei bine, pentru inceput iti spun doar ca pentru a-l folosi trebuie sa-ti faci un cont nou; de altfel, iti vei da singur seama de asta imediat dupa ce l-ai instalat, cand, din primele momente iti va cere sa alegi un username, o parola, sa scrii o adresa de email si sa furnizezi cateva date personale (varsta, localitate, sex, etc.).

BearShare are o interfata destul de atractiva si asa cum poti observa si in imaginea de mai sus, butoanele sale intuitive te vor face sa crezi inca de la prima rulare a sa ca nu e prima data cand il folosesti. BearShare dispune de o librarie in care vor fi stocate toate melodiile pe care le vei descarca, un motor de cautare propriu cu care vei putea localiza usor melodiile pe care ti le doresti si in cele din urma insa nu mai putin important, un player cu calitati de DJ.

Nu doar un program de descarca muzica

Cat despre extra-urile sale as putea sa aduc in scenta clientul de chat cu care vei putea comunica, bineinteles, cu toti cei care folosesc BearShare pentru a partaja fisierele proprii. Pe langa asta, spre diferenta de alte programe de descarcat muzica, BearShare iti permite, in fereastra de rezultate afisata imediat dupa realizarea unei cautari, sa asculti melodiile inainte de a le descarca pentru a fi sigur ca descarcandu-le vei obtine ceea ce-ti doreai.

Si sa nu iti faci griji, BearShare functioneaza in orice sistem de operare Windows superior a XP, instalat intr-un calculator cu un procesor ce are o putere egala ori superioara a 800 Mhz, cu minim 300 MB spatiu liber pe Hard Disk si 256 MB de memorie RAM instalata.

Cat despre functionarea acestui program de descarcat muzica pot sa iti spun ca este ireprosabila, insa asta am experimentat-o pe propria-mi piele, e drept, intr-un calculator cu Windows 7 de 64 biti si un hardware pe masura. Ei, te-ai decis ? Il vrei ? Pai ce mai astepti ? Fa click aici pentru a-l descarca!

One thought on “Program de descarcat muzica”

  1. Cand am cunoscut eu programu asta prin 2009 cam asa, nu arata nicidecum asa, era bun dar era lent, acum vad ca nu mai elent si merge chiar bine, daca nu vedeam asta ramanea tot uitat, ms.

Comentariile sunt închise.