Program de spart parole WiFi – Wireless

Update Februarie 2015: Am publicat un nou ghid în care demonstrez că parolele Wireless WPA, WPA2 (AES sau TKIP) pot fi aflate efectuând o serie de atacuri simple și la îndemână oricui. Vreți să aflați dacă parola WPA a propriului router wireless poate fi aflată? Puneți-l la încercare aplicând metoda descrisă în cele trei articole ale ghidului:

Update Septembrie 2011: Am publicat de curând, pe acest site, câteva articole în care am arătat că este posibilă spargerea parolelor Wireless cu CommView, că devenise o modă ca toți cei care ajungeau aici să spună că bat câmpii.

Pentru a vă demonstra cât de mult se înșeală cei care neagă această posibilitate, e suficient să urmați și puneți în aplicare instrucțiunile oferite, pe înțelesul tuturor, în acestea. Vă pun la dispoziție, organizate în funcție de ordinea în care trebuiesc efectuate operațiile, link-urile spre articolele în care le-am descris pe fiecare dintre acestea:

 1. Cum se capturează pachete de date cu CommView
 2. Unificarea pachetelor de date salvate automat de / cu CommView
 3. Convertirea fisierelor .ncf în .CAP
 4. Cum se află o parolă WEP cu Aircrack-ng, în Windows
 5. Reutilizarea unui driver anterior, funcțional

Articolul original


Scriu acest articol pentru a vă vorbi despre un program de spart parole WiFi (wireless), însă vreau să las clar, încă din primele rânduri, că nu toți cei care-l vor citit vor reuși să pună în practică instrucțiunile din cadrul său.

Mai mult de atât, în cazul în care lucrurile nu decurg așa cu v-ați fi dorit și/sau imaginat, deși voi încerca să vă ajut, nu o voi face dacă nu-mi demonstrați că rețeaua wireless a cărei parolă doriți să o spargeți aparține routerului personal.

Nu vă voi ajutași nici nu mă veți convinge să o fac, deci n-are rost să încercați— să spargeți parola rețelei wireless a vecinului, indiferent dacă acesta este bogat și nesimțit, ori sărac lipit pământului și „pâinea lui D-zeu”.

Scopul acestui articol este acela de a vă demonstra că este posibil și că pe Internet găsim toate informațiile și, cel mai important, toate programele necesare aflării parolelor rețelelor wireless ale routerelor noastre.

CommView for WiFi: program de spart parole Wireless

program de spart parole WiFi - Wireless

CommView For WiFi, chiar dacă nu a fost realizat pentru a fi întrebuințat în acest scop, poate fi utilizat precum un program de spart parole wireless, iar în cele ce urmează vom vedea cum se folosește în acest scop. Din nefericire pentru cei care și-au imaginat altceva, nu este genul de program pe care-l instalezi, deschizi și, ca prin magie și în doar câteva secunde, îți va afișa parolele tuturor rețelelor WiFi detectate de către calculatorul nostru.

Ce anume avem nevoie pentru a sparge o parolă WiFi – Wireless

Mai presus de toate, vom avea nevoie de multă, foarte multă răbdare. Cunoașterea cât de cât a limbii engleze reprezintă un avantaj, nicidecum o condiție. Vom necesita și un adaptor WiFi compatibil și, firește, de un computer cu Windows XP, Windows 8, 8.1 sau Windows 10.

Îndeplinind fiecare dintre condițiile de mai sus, mai trebuie doar să fiți atenți la instrucțiunile din tutorialul video postat în continuate. E în limba engleză, dar chiar dacă nu vă împăcați foarte bine cu ea, n-ar trebui să întâmpinați probele la înțelegerea operațiilor ce vor trebui efectuate. Și nu, tutorialul nu e făcut de mine, așadar nu-mi cereți detalii despre el.

Aflarea parolei a unei retele Wi-Fi folosind CommView for WiFi

Firește, aceasta nu este singura metodă prin care parola unei rețele wireless poate fi aflată. Dacă vă interesează subiectul, apelați la prietenul Google și veți găsi diverse programe de spart parola WiFi, unele pentru Windows, altele pentru Linux, Android sau iOS.

În cazul metodelor bazate pe Linux, cum este și cea descrisă în detaliu aici, va trebui să bootați, adică să porniți, calculatorul de pe un Live CD. Un Live CD, pentru cei care nu știu despre ce este vorba, este un disc, CD ori DVD, ce conține un sistem de operare.

Un program de spart parole WiFi mai simplu decat cel prezentat


E posibil ca niciuna dintre metodele prezentate mai sus să nu vă mulțumească și să căutați ceva mai simplu. Ei bine, așa ceva nu exista la momentul publicării articolului, dar dacă între timp descoperiți un alt program de spart parole wifi, sau o altă modalitate mai simplă decât cele prezentate mai sus, v-aș fi recunoscător dacă le-ați împărtăși cu ceilalți cititori.

Cum se protejează o rețea Wireless

Dacă dispuneți de propria rețea wireless și o folosiți zilnic pentru a va accesa conturile de email și/sau rețele de socializare, aruncați o privire peste mica demonstrație postată aici, apoi țineți cont de sfaturile oferite în același loc.

Pe scurt, dacă accesul la rețea este protejat cu o parolă criptată în WEB, sfatul meu este să adoptați cât mai repede posibil standardul WPA. Pe lângă asta, evitați să utilizați drept parolă cuvinte uzuale, cum ar fi „nike”, „pepsi”, „adidas”, „parolă”, numele mascoteiori a partenerului. Folosiți, în schimb, cuvinte rezultate din amestecarea lor cu litere și simboluri.

De exemplu, în loc de Andrei1987, folosiți A7n9d8r€i. Această tehnică va spori semnificativ securitatea rețelei wireless și vă va ține departe de surprize neplăcute. Acestea fiind spuse, pentru a descărca programul CommView For WiFi faceți click aici. Chiar dacă acesta nu este gratuit, poate fi utilizat fără nici un cost timp de 15 zile, adică mai mult decât suficient.

48 thoughts on “Program de spart parole WiFi – Wireless”

  1. In ziua in care o sa pui in practica, o sa-ti dai seama ca nu-i „o mare vrajeala”.

 1. Pentru cei ce zic ca e o vrajeala spartu de parole daca au curajil sa puna pariu ca se pot sparge sa puna le dau 5 minute maxim si le dau parola cu 3 programe diferite….cum se spune mai cititi fratilor…nimik nu-i imposibil totul e posibil

 2. ca sa spargi WPA eu am reusit cu backtrack…dar duareaza mult pana gaseste aprola cu dictionar (worldlist)…..si din cate stiu cu CommView for WiFi merge sa spargi doar WEP nu si WPA

 3. merge fff bine eu sunt in cipru si mere belea da eu am program de speedtouch si syta alte retele se pot sparge…

 4. eu am testat wifiway 2.0 si merge super. am spart 8 parole cu el. va recomand sa il incercati

  1. salut..am incercat in toate modurile numi ese si atat…mi-am tocit creierii 2zile si degeaba…daca e cnv mai amabil sa imi explice pas cu pas..add:(ricchardalpert)am instalat CommWiev totul e k pana la capture…
   de acolo nu inteleg cum tre sa fac cu aicrak…help plz

 5. ceva mai simplu nu exista,adica sa ii dai drumu,sa scaneze si sa gaseasca retelele cu tot cu parole sau vreo functie sa arate parola?Trebuie sa ne chinuim toti daca sa chinuit altcineva,nu toti suntem experti?

  1. De moment nu cunosc vreo modalitate mai simpla. Presupun ca o sa mai cauti si in cazul in care gasesti o aplicatie care sa faca totul cu un singur click, sper sa ne spui si noua ca sa nu ne mai chinuim.
   De fapt, ceea ce n-ai inteles tu e ca scopul acestui articol nu este acela de a-ti arata cum aflii parola veciunului pentru a avea net „moka”, ci acela de a-ti arata ca este posibil ca un „smecheras” care stie sa aplice cateva trucuri simple regasite in anumite tutoriale de pe net, sa se conecteze la reteaua ta protejate printr-un tip de securitate vulnerabil.

  1. help please. mie imi da eroarea: failed. try again with 5000 ivs. ce tre sa fac sa-mi merga? thx

 6. Eu am spart parole si iau de la vecini net de ani . Bine mie mia spart unu k CRISTIAN si dupa am invtat si eu :(( (^_^)

  1. Iti reamintesc faptul ca e ilegal ceea ce faci si in cazul in care se poate dovedi asta, poti merge la racoare. Au fost alti care au luat 5 ani de pauza si pentru o gaina..

 7. ok…deci l-am lasat peste noapte si a ajuns la 300.000 de pachete; apoi cand sa pun fisieru in aircrack dupa ce imi ruleaza imi apar variante de genu: 2521, 2522, 2523 etc si cand dau una din astea nu face nimic :|

  1. Asta iti raspunde la KEY found, sau la ce ? Pentru o parola WEB sunt necesare (teoretic) minim 800.000 pachete. Practic, de la 1000.000 in sus e garantata reusita. Eu cu o Atheros am reusit doar cu peste 1000.000 de pachete.

   1. deci aveam asa: 300.000 pachete, am salvat captura, apoi am deschis-o cu aircrack si cand dau mai departe imi lucreaza el acolo apoi imi da vreo 2000 de variante si tre sa scriu una mai departe. da pe video-ul ala zice cica 2 milioane de pachete ai asigurata parola sigur. acuma l-am lasat la cautat. si eu am atheros sper sa merite. thx

     1. sal cine ma poate ajuta si pe mine sa sparg o parola de wifi alice va rog add me amirhusam

 8. Pot sa folosesc programul commView daca adaptorul wireless e conectat la net? Cu alte cuvinte..pot sa folosesc respectivul program si sa fiu conectat la net in acelasi timp printr-o conexiune ce o cunosc..? nu-s specialist insa cred ca totul se poate invata..tks

 9. salut, nu stiu daca merge in romania dar eu folosesc wifiway pentru retelele din spania si merge perfect. incercati cu el poate merge si in tara

  1. Pentru retelele din Spania, e mai rapida aplicatia pulWifi pentru Android (afiseaza parole WPA-PSK in cateva secunde).

 10. salut Cristian; am si eu o intrebare cum dumnezeu instalez aircrack-ul ala k ma luat durerile de cap, am vizualizat fel si fel de tutoriale si tot numi iese, am aircrack-ng1.1 si cica trebuie sal instalez cu squlite lam luat si pe asta si tot nui dau de cap. sti ceva mai simplu mai mura in gura cum se spune? multumesc

 11. toate bune si frumoase am facut 1.800.000 pachete in total

  300.000 la cel care vroiam sa il sparg

  acum nu stiu cum sa rulez din aircrack acea linie care are cele mai multe IVS (nu pot urca sa le vad pe toate)
  am ceva gen 17000 de linii si nu pot sa vad care are cel mai mult.

  „commwiew”

 12. SALUT CRISTIAN AM O PROBLEMA AM UN WIFI ALFA AWUS036H CU O ANTENA DE 9DBI IN ITALIA SI VREAU SA RULEZ ACESTA PE BACK TRACK DAR NU-MI MEREGE CAPTAREA DE PAKETE AI IDEE DE CE NU FUNCTIONEAZA?AM INCERCAT SI CU WIFIWAY VREAU SA MENTIONEZ CA °VICTEMELE° AU INTERNET PRIN SATELIT DEOARECE LOCUESC INTR-O ZONA FARA ACOPERIRE ADSL.POATE SA FIE ASTA PROBLEMA VREAU UN RASPUNS.MS ANTICIPAT.

  1. Daca au conexiune prin satelit atunci e clar ca n-ai cum sa capturezi pachete de WiFi.

   1. pai am 7 persoane cu semnal full de wifi dintre care 2 fara protectie am incercat sa ma conectezi la cei fara protectie si tot nu navighez imi arata semnul exlamari si atat.tot nu face nici o legatura poate sa fie ca conexiunea o are prin satelit sau pc-ul meu e varza?

 13. am incercat si varianta aceasta cu CommView for WiFi de la 500000 de pakete imi cere acum 100000 au dat in foame astea ce dreq are pana la urma imi faceam un abonament cu plata dar nu au tzarani astea aici acoperire adsl ajutor crakeri hakeri si restul lumi :))

 14. frate am si eu o rugaminte la tine..spunemi si mie ce trebuie sa fac cu paketele care leam adunat ca nu stiu mai departe..explicami si mie te rog..

 15. stiti ce mai simplu metoda? eu da…mereti pana la vecinu’ ii dati o bere sau o ciocolata si spuneti ca aveti nevoie de net,si contribuiti si voi la net cu 10 lei/ luna si gata aveti internet :P eu asa am facut , si e foarte ok, si eu ma bucur si vecinu’ :P nu ma chinui cu diferite programe de spart wifi :)

 16. Salut,am si eu o intrebare…Am ajuns pana la ultimi pasi ai programului si nu stiu exact care sunt dictionarele din aircrack(sunt cele aflate in bin?).Am capturat intr-o seara intreaga 500.000 de pachete,dar knd incep sa rulez GUI din aircrack incepe analiza parolelor si imi spune k nu am destule IVs-uri(am in jur de 150,si este nevoie de 5000),cum pot accelera cresterea acestora?Nelamuririle mele mai exacte sunt cele legate de dictionare…care sunt mai exact si IVs-uri!Sper sa ma poata lamuri cineva!Se poate sa fie cauza si sistemul meu?Astept un raspuns.Va multumesc!

 17. Am mai postat odata,dar nu mi-a aparut comm-ul…Am ajuns la 5900 de Ivs-uri…incerc sa sparg o parola wpa-spk am capturat peste 11000000 pachete…ori nu folosesc dictionarul bun din aircrack,ori sincer nu stiu ce alt motiv ar fi…la final imi da eroare si imi spune sa incerc cu 10000 de ivs-uri!Ast un raspuns de la tn Cristian!care este cel mai bun dictionar stiut de tn ptr spargerea unei retele wpa?

Comentariile sunt închise.