Programe de modificat poze online

Fiindca am vazut ca se poarta, m-am gandit sa va ofer si eu colectia mea de programe de modificat poze online formata in favoritele browserului. Asadar, fiecare din portalurile prezentate in continuare ne permit sa modificam poze online si in consecinta, nu suntem nevoiti sa instalam nicio aplicatie in calculator.

piZap: program de modificat poze online fara inregistrare


Program de modificat poze online: piZap

piZap.com ne permite sa modificam online poze din calculator sau poze pe care le facem pe moment folosindu-ne deWeb Cam. La fel putem modifica poze pe care le-am publicat deja pe Facebook, flickr, photobucket, myspace sau SmugMug.

link: piZap.com

Sumo Paint: program de modificat programe online cu versiune Pro


Program de modificat poze online: SumoPaint
Si Sumo Paint face parte din categoria celor mai bune programe de modificat poze online datorita functiilor de editare pe care le pune la dispozitia utilizatorilor sai. Pentru a-l folosi va fi necesara crearea unui cont nou de utilizator. Sumo Paint dispune de o versiune bazica, gratuita si de una ceva mai completa, Pro. Bineinteles ca pentru folosirea versiunii Pro vi se va cere sa platiti o taxa.

link: SumoPaint.com

FotoFlexer: program de modificat poze online ce permite animatii


Program de modificat poze online:  FotoFlexer

FotoFlexer este un program de modificat poze online a carui punct forte este constituit de posibilitatea de a aplica animatii pozelor editate. Chiar pe pagina principala a acestuia regasim accese spre cateva tutoriale video care ne arata cat se implu pot fi aplicate animatii simpatice pozelor noastre. Pentru a folos FotoFlexer va trebui sa ne facem un cont nou insa din fericire procesul de inregistrare nu dureaza mult.

link: FotoFlexer.com

Alte programe de modificat poze online

Deoarece exista foarte multe programe ce ne permit editarea si modificarea pozelor online sunt de parere ca e imposibil sa nu gasim unul care sa fie pe placul nostru. In continuare va las o lista cu inca opt programe de modificat poze peste care puteti sa aruncati o privire in cazul in care propunerile de mai sus nu vi s-au parut suficient de interesante:

Daca in schimb doriti sa descarcati si sa instalati pe calculatoarele vostre un program de modificat poze pe care sa-l puteti folosi chiar si cand nu aveti acces la Internet, va recomand sa vizitati programe-modificat-poze-online.ro.