Program pentru căutarea rapidă a fișierelor în calculator: Recent File Seeker

Cu timpul, datorită descărcării de conținut, editării de fișiere, sau alte acțiuni, putem pierde sirul acestor fișiere, adică, pur și simplu, nu mai știm unde l-am salvat. În cazul unui hard disk de dimensiune mare, căutarea poate fi un adevărat coșmar. Există multe programe care ne pot fi de ajutor în acest sens, precum Everything, UltraFileSearch, JVP-Voyager și altele despre care am scris articole la vremea respectivă. Recent File Seeker este un alt program de gen, însă mai simplu de folosit datorită interfeței simple și intuitive.

1-Recent File Seeker-interfata-principala

Recent File Seeker nu necesită instalare, fiind portabil, iar interfața sa conține tot ceea ce un utilizator are de specificat pentru ca acțiunea să se desfășoare cât mai rapid cu putință.

Diferit de alte aplicații de același gen, Recent File Seeker este conceput pentru a căuta fișiere în funcție de extensia lor. Acest fapt poate constitui, deopotrivă, un avantaj, sau un dezavantaj în cazul în care se caută după denumirea fișierului. În funcție de extensiile căutate, în căsuța Pattern puteți adăuga ceea ce doriți. Pentru a simplifica acțiunea de căutare, există cele 10 posibilități ce se pot bifa în funcție de ceea ce interesează. De asemenea, aveți posibilitatea de a crea un filtru potrivit datei creării, modificării sau accesării fișierului căutat (Timestamp base).

Locațiile de scanare pot fi definite de utilizator cu ajutorul butonului Browse. Rezultatele scanării nu vor fi afișate așa cum sunteți obișnuiți, ci într-un fișier text în locația de salvare specificată. Amănunte detaliate privind utilizarea aplicației găsiți pe pagina dezvoltatorului.

Download

One thought on “Program pentru căutarea rapidă a fișierelor în calculator: Recent File Seeker”

Comentariile sunt închise.