Program de modificat melodii

Un program de modificat melodii (muzică în general), care oferă și posibilitatea înregistrării sunetelor de la microfon precum și realizarea unui număr impresionant de operații avansate cu fișierele audio în format WAV, MPEG (MP3, MP2), Ogg Vorbis, Windows Media Audio, Dialogic VOX și Audio Tracks — așa am putea descrie rapid, programul Power Sound Editor Free.

program de modificat melodii
Power Sound Editor Free dispune de o interfață prietenoasă, foarte bine organizată, este intuitiv și drept urmare, foarte ușor de utilizat la modificarea sunetelor și efectuarea diverselor operații cu date audio. Cu ajutorul să putem transfera benzi, realiza demonstrații live, transmite înregistra sau captura sunete de pe CD-uri, DVD-uri, posturi de radio ce transmit prin Internet, etc.

modificare melodii: efecte

Tot cu ajutorul să vom putea crea sau edita fișiere audio într-o manieră cât mai profesionistă, aplicând acestora unul dintre zecile de efecte uimitoare pe care le pune la dispoziția noastră. De asemenea, permite, așa cum am văzut și aici, tăierea, decuparea sau lipirea anumitor fragmente ale melodiilor și amestecarea mai multor melodii în una singură.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui program gratuit care să vă permită să modificați una sau mai multe melodii, vă recomand să utilizați cu încredere Power Sound Editor Free; e foarte bun!

Download Power Sound Editor Free

4 thoughts on “Program de modificat melodii”

  1. nu ma descurc prea bine cu el. audacity e mai simplu si mai usor de folosit si ai pentru el cateva sute de tutoriale pe net

    1. Da, Audacity e foarte bun mai ales daca i se aplica extensiile cu care sa ne acoperim necesitatile.

  2. Cu programul asta as putea schimba cateva cuvinte dintr-o melodie?sau stie cineva un program pentru asa ceva?

Comentariile sunt închise.