Efecte „Compiz Fusion” pentru Windows

Într-un alt articol despre personalizare, m-am declarat un adept convins al personalizării sistemului de operare Windows. Din nou, am ocazia de a demonstra încă o dată, până unde poate ajunge personalizarea, adică în extremis. Pe lângă utilizarea unor teme specifice sistemului de operare Windows 7 sau 8, se poate personaliza chiar și comportamentul ferestrelor deschise pe desktop.

Efecte Windows cu WindowFX

Dezvoltatorul Stardock, ne oferă o astfel de personalizare revoluționară, prin aplicarea a mai mult de 30 de efecte și animații. Între aceste efecte, amintesc efectul de flacără, efectul Wobbly, peste 20 de animații ale meniului contextual, peste 30, ale deschiderii ferestrelor, minimizare, restaurare, sau închiderea lor. De asemenea, vă puteți concentra atenția asupra unei ferestre deschise, celelalte din planul secund fiind în penumbră. Pe lângă toate acestea, se poate personaliza chiar și comportamentul, apariția sau ascunderea iconițelor pe desktop. Cum aceste efecte nu se pot reda în scris, am creat un video în care le puteți vedea în acțiune:

Singurul inconvenient al programului WindowFX este prețul, acesta costă $9,99, dar poate fi utilizat gratuit timp de 30 de zile. WindowFX poate fi rulat în Windows XP, Vista, Windows 7 și, bineînțeles, Windows 8 în toate variantele.

Download Stardock WindowsFX

3 thoughts on “Efecte „Compiz Fusion” pentru Windows”

Comentariile sunt închise.