SMS Gratis de pe Net. Trimite mesaje SMS gratuite de pe Internet

Exista diverse site-uri de pe care putem trimite mesaje SMS gratuite catre telefoane din Romania si nu numai. Un serviciu de top cu care putem trimite mesaje SMS gratis de pe net ne este oferit de MOOVE.ro despre care sunt sigur ca multi au auzit deja:

SMS Gratis de pe Net cu MOOVE.ro

Trimitere mesaje SMS- Gratuite prin Moove.ro

Da, in momentul de fata, MOOVE.ro es, din cate am observat, unicul serviciu online 100% romanesc prin care se pot trimite 10 mesaje SMS gratuite /zi spre orice telefon mobil din Romania.

Pentru a putea beneficia de cele 10 mesaje SMS gratuite /zi oferite de MOOVE.ro trebuie sa iti faci un cont (nu te costa nimic) si sa-l activezi indicand atunci cand ti se cere sa o faci, codul de activare ce-ti va fi trimis prin SMS la numarul tau.

Dupa activarea contului poti trimite maxim 1o mesaje SMS gratis in fiecare zi (calendaristica), poti crea o agenda pentru a nu fi nevoit sa scrii numarul de telefon de fiecare data cand trimiti un sms, si poti participa la anumite campanii publicitare.

In timp ce esti logat pe MOOVE.ro sa nu te sperii daca muzica incepe sa cante; e vorba despre un radio online cu care, se pare, MOOVE.ro a incheiat un contract de colaborare. Poti opri oricand fondul muzical utilizand butonul aflat in bara pozitionata in partea superioara a site-ului.

Nota: Din pacate, uneori este posibil ca serviciul de trimitere a mesajelor SMS Gratuite oferit de MOOVE.ro este posibil sa nu fie functional; in ultima vreme am vazut ca se intampla destul de des….

Alte site-uri de pe care poti trimite mesaje SMS gratuite:

Chiar daca nu sunt din Romania, unele servicii online din exterior permit trimiterea unui numar limitat de mesaje SMS gratuite catre numere de telefoane mobile din tara noastra. Printre acestea, principalele servicii ar fi:

Serviciile amintite mai sus pot in orice moment sa inceteze furnizarea serviciilor de trimitere a mesajelor SMS gratuite asa ca, in cazul in care unul dintre oricare din cele amintite mai sus nu functioneaza, cu parere de rau va spun ca de moment nu cunosc altele.

Oricum, raman la dispozitia voastra pentru eventualele recomandari.

4 thoughts on “SMS Gratis de pe Net. Trimite mesaje SMS gratuite de pe Internet”

  1. Tu spui: …”SMS gratuite catre telefoane din Romania si nu numai.”
    Adika cum „si nu numai.” ? La ce te referi?

    1. Unele servicii permit trimiterea mesajelor SMS si in alte tari din lume.

Comentariile sunt închise.