Cele mai bune programe de descărcat muzică gratis

Programe de descărcat muzică gratis avem din belșug, însă, din păcate, nu avem timp suficient pentru a le cunoaște pe toate. În fond și la urma urmei nu suntem aici pentru a realiza inventarul lor, ci pentru a le cunoaște pe cele mai bune dintre ele… Iar asta vom încerca să facem în continuare, vorbind despre două dintre ele, singurele care merită!

Songr

program de descarcat muzica - Songr

Songr a fost unul dintre primele programe care au schimbat radical modul în care obișnuiam să descărcăm muzică de pe Internet, iar asta se întâmplă datorită felului în care a reușit să aducă pe desktop comoditatea oferită doar de către motoarele de căutare Web.

motoare de cautare pentru muzica, incuse in Songr

Interfața sa extrem de simplă și intuitivă, funcțiile de ajustare esențiale personalizării programului și disponibilitatea sa în versiune portabilă, sunt câteva dintre caracteristicile-i capabile să-l împingă pe prima poziție în topul preferințelor acelor utilizatori care, la fel ca și mine, doresc o soluție rapidă, stabilă și care arareori dă greș.

Download Songr

music2pc

program de descarcat muzica: music2pc

Am folosit music2pc câteva luni bune pentru a descărca gratis acele melodii pe care le auzeam la radio, dar am renunțat la el datorită orizontului foarte limitat al creatorilor săi. Să nu mă înțelegeți greșit, programul este unul dintre cele mai bune! Ba chiar a fost premiat de către majoritatea dintre cele mai respectate porturi web de software. Chiar și așa, programul are o problemă foarte mare: numărul foarte limitat de surse cărora le transmite căutarea efectuată de utilizatori prin intermediul său! În astfel de condiții nici nu e de mirare că e incapabil să găsească multe dintre melodiile care abundă în alte programe asemănătoare.

La fel ca și Songr, music2pc dispune de două versiuni, una instalabilă, alta portabilă; ambele compatibile cu majoritatea sistemelor Windows actuale.

Download music2pc

7 thoughts on “Cele mai bune programe de descărcat muzică gratis”

  1. cand dau pe download in music2pc imi da un cod antispam il introduc si cand dau submit imi spune ca codul este gresit >am incercat vreo 15 coduri si la toate imi spune ca e introdus gresit >ma inerveaza

    1. Am modificat link-ul de download.
      Acum trebuie sa se descarce normal programul dorit.
      Multumim de sesizare si ne cerem scuze de inconvenient.

Comentariile sunt închise.