Teme pentru Windows 7

Unii prefera performanta si lasa pe ultimul plan aspectul sistemului de operare. Altii, printre care ma includ si eu, pe langa performanta pun pret si pe aspectul desktopului, a ferestrelor si a shortcut-urilor.

Nu stiu sa va spun sigur de ce; e posibil ca asta sa se intample deoarece vad desktop-ul calculatorului ca fiind bancul meu de lucru. Si n-ar fi de mirare sa fie adevarat… Minim 8 ore/zi sunt la calculator.

Teme pentru Windows 7

Pentru a instala oricare dintre temele de mai jos vom folosi UxStyle. Daca nu stiti despre ce este vorba, inainte de a continua va recomand sa cititi articolul: Cum se instaleaza temele UxStyle.

Teme pentru Windows 7: Glass Onion

Teme pentru Windows 7 - Glass Onion

Glass Onion este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai bune teme pentru Windows 7 pe care le-am folosit pana in momentul de fata. Tocmai din acest motiv iti recomand ca in cazul in care vei descarca o singura tema, sa fie Glass Onion alegerea ta.

Glass Onion dispune de doua stiluri: Dusk si Dawn, adaptate pentru a putea fi utilizate cu bara de activitati pozitionata in partea superioara si/sau stanga a desktopului.

Aceasta tema a fost creata de SolMiler de pe deviantart si poate fi aplicata pe Windows 7 de 32 si 64 biti.

Link | Download Glass Onion

Teme pentru Windows 7: Angry Birds

Tema Angry Birds pentru Windows 7

Foarte cautate pasaricile nervoase ale deja faimosului joc pentru iOS si Android. Angry Birds este o tema pentru Windows 7 care include 20 de Wallpapere bazate pe jocul oficial.

Totusi, ceea ce mi-a placut cel mai mult la aceasta tema este faptul ca include propriile-i iconite si sunete. De fapt, am cunoscut aceasta tema cautand sunetele din Angry Birds pentru Windows.

Link | Download Angry Birds

Teme pentru Windows 7: Minimal Taste

Teme pentru Windows 7 - Minimal TasteMinimal Taste, asa cum insusi numele-i o spune, este o tema minimalista pentru Windows 7 creata special pentru calculatoarele / laptopurile cu display redus (Bara de activitati a Windows 7 este destul de mare ori asta face ca pe micutul display al unui netbook sa se vada de-a dreptul aiurea).

Folosind Minimal Taste bara de activitati devine proportionala cu monitorul si din acest motiv nivelul de eleganta al aspectului creste simtitor.

Link | Download Minimal Taste

Teme pentru Windows 7: Silica

Teme pentru Windows 7 - SilicaSi fiindca tot a venit vorba de eleganta, Silica este o tema pentru Windows 7 care surprinde placut chiar si antunci cand desktop-ul este gol. In ceea ce priveste ferestrele, acestea vor avea conturile drepte cu Silica (apropo, nu suport colturile rotunjite ale ferestrelor din Windows 7 si nu stiu cum de Microsoft nu s-a gandit sa creeze o tema oficiala cu colturi drepte. Oare sa fiu unicul pe pamand caruia nu-i plac colturile rotunjite ?!?).

Link | Download Silica

Teme pentru Windows 7: Vienna Experience

Vienna Experience - Teme pentru Windows 7Citindu-i numele speram ca in aceasta tema sa regasesc wallpapere cu lebede vieneze. Se pare ca nu; ca nu le-au mai ramas lebede sa le faca poze.

Lasan gluma la o parte trebuie sa va spun ca aceasta tema pentru Windows 7 dispune de un installer propriu ce va realiza diverse modificari asupra sistemului de operare.

De o eleganta aparte fiind, Vienna Experience combina colturile drepte ale ferestrelor cu transparenta nativa a Windows-ului 7 pentru a ne oferi o experienta…. de-a dreptul vieneza.

Link | Download Vienna Experience

Mai multe teme pentru Windows 7

Celor ce nu le sunt suficiente temele propuse in acest articol le recomand sa viziteze tag-ul „Teme pentru Windows 7” de pe ForWindows.net; cu siguranta vor gasi acolo ceva care sa le placa!