Cum sa vezi posturi TV [GSP TV, Digi Sport, Sport.ro, Dolce Sport, ProTV, Prima, etc] pe calculator

Exista diverse programe cu care putem viziona un numar important de posturi TV din Romania printre care GSP TV, Digi Sport, Sport.ro, Dolce Sport, ProTV, Prima, Antena 1, OTV (in cazul in care e cineva interesat), Realitatea TV, s.a.m.d., insa astazi va voi vorbi doar despre doua dintre acestea.

GSP TV, SPORT.RO, DIGI SPORT, DOLCE SPORT, PRO TV, PRIMA, ANTENA 1, etc., prin Internet pe calculator

SopCast: program de vizionat posturi TV pe calculator

SopCast este un program gratuit pentru Windows cu care putem viziona urmatoarele posturi TV din Romania:

 • GSP TV
 • Digi Sport
 • Dolce Sport (2 surse)
 • ProTV
 • Prima TV
 • Antena 1
 • Sport.ro
 • Digi Sport Plus

Pentru a putea viziona oricare dintre aceste posturi trebuie sa descarcam si instalam aplicatia SopCast (de aici), si nu in ultimul rand, este important sa dispunem de o coneziune la Internet destul de buna pentru a nu experimenta intreruperi (ca in cazul oricarei alte receptii via streaming). Pentru a folosi SopCast nu este necesara crearea unui cont de utilizator.

Nota: Este posibil ca in anumite momente ale zile unele posturi TV sa nu poata fi vizionate.

Recomandari

In timpul instalarii programului SopCast va recomand sa optati pentru instalarea „Custom” pentru a evita instalarea toolbar-ului SopCast Ask Toolbar si modificarea paginii de start la Ask.com

Link | Download SopCast

PBX TV: zeci de posturi TV direct pe calculator

PBX TV: posturi tv din Romania direct pe calculatorul tau

PBX TV este o aplicatie 100% romaneasca, gratuita, multi-platforma (dispune de versiuni compatibile cu Windows, Linux si Mac OS X), care permite vizionarea anumitor posturi TV din Romania si nu numai. Lista programelor ce pot fi vizionate cu PBX TV este destul de lunga asa ca nu voi intra in amanunte.

Daca ar fi sa ma pling de ceva cu singuranta m-as arata nemultumit de aspectul site-ului oficial al aplicatiei care lasa multe de dorit din toate punctele de vedere.

Pentru a putea viziona posturi TV prin intemediul acestei aplicatii vei fi nevoit sa iti creezi un cont nou. Presupun ca asta se intampla deoarece in cazul anumitor posturi tv ce nu sunt disponibile de forma gratuita, exista o modalitate de abonare.

La fel ca in cazul aplicatiei SopCast, receptionam semnalul video prin streaming si din acest motiv o conexiune la internet decenta este imprescindibila pentru a putea viziona programele tv in conditii acceptabile.

Link | Download PBX TV

Vizionare posturi TV Online fara a instala aplicatii

Posturi TV din Romania Online - PBX TV OnlineRamanem tot la serviciile oferite de PBX TV insa de aceasta data pentru a cunoaste versiunea online a aplicatiei pe care o putem utiliza daca am instalat in prealabil in Internet Browserul cu care vom accesa pbxtv.ro, plugin-ul Microsoft Windows Media Player.

Cu PBX TV Online putem viziona aceleasi posturi tv disponibile si in aplicatia despre care am vorbit ceva mai devreme.

Pentru utilizarea serviciului este necesara inregistrarea (crearea unui cont de utilizator).

Link | PBXTV.ro

13 thoughts on “Cum sa vezi posturi TV [GSP TV, Digi Sport, Sport.ro, Dolce Sport, ProTV, Prima, etc] pe calculator”

 1. Multumesc ptr. tutorial.
  O alternativa este „sevetv” de care eu sunt extrem de multumit.
  http://www.sevetv.ro/
  Este adevarat ca antivirusul il recumoaste drept virus dar trebuie doar trimis la culcare ptr citeva secunde si totul e ok.

 2. Sarbatori fericite.Eu sunt in italia si pe sopcast gasisem doar programele locale acum merge am gasit ce programe vreau sa vad si sopcast e cel mai bun
  mersi.

  1. Ma bucur ca ai gasit programele cautate de tine. Sarbatori fericite si tie!

 3. …pana la urma nu e nici o aplicatie sa mearga pe mac os x…..am intrat si pe pagina oficiala pbx si nu au aplicatie pt mac os x…..articol gresit!

  1. Scuze ca spun, dar articolul a fost scris acum un an; multe se schimba intr-un an.

 4. Cum pot sa vad programe tv romanesti pe IPad,Nu am gasit nici un software compatibil.

Comentariile sunt închise.