Program de descarcat de pe YouTube

Cu aproximativ o luna in urma v-am prezentat Free YouTube to MP3 Converter; un program de descarcat melodii de pe YouTube. Din pacate, cu acesta nu putem descarca filmulete ci doar fisiere MP3 si din acest motiv am venit cu o noua propunere. Asa cum era de asteptat, programul despre care va voi vorbi in continuare ne permite sa descarcam de pe YouTube atat filmulete in diferite formate cat si melodii in MP3.

Freemake Video Downloader: program de descarcat de pe YouTube

Program de descarcat de pe YouTube - Copy URL

Pentru a descarca de pe YouTube o melodie sau un filmulet trebuie sa copiem adresa URL clipului vizionat (sageata nº 1). Dupa ce am copiat adresa URL deschidem programul Freemake Video Downloader si facem click pe butonul „Paste URL(sageata nº 2):

Cum se descarca melodii de pe YouTubeIn acel moment Freemake Video Downloader se va conecta la YouTube pentru a verifica daca adresa introdusa de noi este corecta.

Daca totul este OK, va fi afisata o fereastra in care vom avea posibilitatea de opta pentru convertirea fisierului descarcat intr-un format compatibil cu dispozitivul pe care-l vom reda (ex: MP4 pentru iPhone ori Android la rezolutia 480×270):

Program de descarcat filmulete de pe YouTube - Rezolutie, formatIn „Choze action„, daca bifam caseta „Convert to„, putem converti fisierul descarcat de pe YouTube in AVI, MKV, MP3 (doar audio), in MP4 pentru iPod, iPhone, iPad si/sau Android, intr-un format compatibil cu consolele PlayStation Portable (PSP) sau in format 3GP pentru a fi redat pe orice telefon mobil multimedia:

Program de descarca filmulete, muzica / melodii de pe YouTubeDupa ce am setat parametri care ne intereseaza nu ne mai ramane decat sa facem click pe butonul „Convert(sageata nº 3), si sa asteptam ca Freemake Video Downloader sa descarce si salveze fisierul dorit de noi. In momentul in care procesul a fost finalizat putem face click pe „Show in folder” pentru a deschide —logic— folderul in care fisierul final a fost generat:

Unde a fost salvat fisierul descarcat de pe YouTubeNu a fost complicat, nu ?!?

Freemake Video Downloader este un program gratuit pentru Windows si Mac OS X—cel putin este in acest moment— cu care putem descarca de pe YouTube, Facebook, Megavideo, Metacafe si MTV, filmultete si/sau melodii.

Link | Download Freemake Video Downloader

5 thoughts on “Program de descarcat de pe YouTube”

  1. sunt si solutii mai simple de luat de pe net tot ce ruleaza ca si video fara a instala programe.

    1. Nu a zis nimeni ca nu sunt alte solutii mai bune. E si asta o modalitate interesanta datorita optiunilor pe care le detine.

    1. Citesti articolul, urmezi instructiunile date si vei reusi sa stergi contul de facebook.

Comentariile sunt închise.