Program gratuit de optimizare a calculatorului

Acest program gratuit de optimizare a calculatorului despre care va voi vorbi in continuare l-am cunoscut citind un articol pe unul din blogurile mele favorite, ghacks. T55 WinMate, pe numele lui complet, realizeaza o serie de actiuni capabile sa micsoreze timpul in care sistemul de operare Windows raspunde la comenzile primite din partea utilizatorului. Avand o interfata grafica placuta si intuitiva, acesta este foarte usor de inteles si utilizat chiar si de catre acele persoane care deschid pentru prima data in viata o astfel de aplicatie.

WinMate T55, program gratuit de optimizare a calculatorului

WinMate T55 - Program gratuit de optimizare a calculatorului

WinMate T55 include o serie de utilitare cu care putem optimiza o serie de caracteristici importante ale Windows-ului in scopul obtinerii din partea acestuia cel mai bun randament pe care este capabil sa ni-l ofere in calculatorul rulat.

Stai putin! Ce vrea sa spuna asta ?

Vrea sa spuna ca in cazul in care Windows-ul este lent datorita cantitatii insuficiente de memorie RAM instalata in calcualtor, nici WinMate T55, nici Papa de la Roma nu vor putea face minuni pentru a-l face mai rapid.

WinMate - Program de optimzare a PC-ului

In schimb, in cazurile in care sistemul de operare se misca mai greu datorita unei stari generale ce nu-i favorizeaza functionarea corecta (configurari neadecvate, hard disk fragmentat, erori si item-uri incorecte in registru, etc.), WinMate T55, spre diferenta de Papa de la Roma, ne poate ajuta sa-i redam Windows-ului vitalitatea avuta in primele zile de functionare.

Deci, in cazul suntem siguri ca pe calculatorul nostru Windows-ul dispune de tot ce are nevoie pentru a rula mult mai bine decat o face, nu asteptam interventie cereasca… nici calificata (ca am vazut ca se poarta ambele), ci descarcam WinMate T55, facem o scanare si la final, acceptam toate propunerile facute de aplicatie in ceea ce privesc modificarile capabile sa readuca la viata sistemul.

Link | Download T55 WinMate

4 thoughts on “Program gratuit de optimizare a calculatorului”

  1. buna instalez si dezinstalez foarte des programe si din cauza ca unele nu se dezinstaleaza corect imi mai apar probleme de randament miam instalat TuneUp Utilities de unde ai zis tu dar inca nu imi dau seama daca e bun ,imi mai trebuie si T55 WinMate

    1. Daca ai TuneUp Utilities instalat nu are sens sa mai instalezi si alta aplicatie. In plus, daca ai obiceiul sa dezinstalezi periodic aplicatii, pentru dezinstalare foloseste un program precum Revo Uninstaller.

  2. Pai spune-ne intr-un articol ce programe ne-ar mai trebui pe langa antivirus pentru ca sa fim protejati si sa ne functioneze bine calculatoru .MERSI.

    1. In articolul de azi, 20 mai 2011, cred ca pregatesc un material pe tema asta.

Comentariile sunt închise.