Navighează printre foldere și fișiere cu ajutorul comenzilor!

Intrând puțin în zona Geek, am să vă vorbesc despre o aplicație portabilă pe care tocmai am cunoscut-o și cu ajutorul căreia putem naviga printre folderele și fișierele din calculator (Windows) doar cu ajutorul tastaturii și bineînțeles, a unor comenzi simple; altfel unde ar mai fi farmecul ?!?

Navighează printre fișiere și foldere folosind comenzi

Proto, aplicația portabilă pe care o puteți vedea în imaginea de mai sus (da, e o aplicație), a fost creată pentru a ne permite să ajungem la folderele și fișierele noastre în cel mai ciudat mod posibil. Mă rog, e complicat de explicat așa că vă invit să vizionați screencast-urile oficiale.

Proto

Partea cea mai interesantă la Proto e că afișează comenzile reale, adică cele care am fi făcut același lucru prin CMD și drept urmare, mai mult decât o simplă aplicație, aceasta poate fi un ajutor extraordinar pentru cei care încă n-au înțeles cum se utilizează și la folosește „acea fereastră neagră” numită Command Prompt, ce nu lipsește din nici o versiune de Windows.

[stextbox id=”download” defcaption=”true”]Download Proto[/stextbox]

6 thoughts on “Navighează printre foldere și fișiere cu ajutorul comenzilor!”

  1. Nu ma prind, nu am lucrat cu asa ceva, dar ar fi tare, oricum o sa ma prind repede cum se foloseste si fara screencasts

  2. Nu stiu cati dintre utilizatori vor apela la aceasta aplicatie mai ales ca unii nu sunt familiarizati nici cu cmd-ul :P

Comentariile sunt închise.