Program de convertit filme si muzica

Am aflat de acest program de convertit filme si muzica in timp ce scriam un articol despre o aplicatie cu care putem curata calculatorul de fisierele temporare. Mi-a trezit interesul asa ca l-am descarcat, instalat, testat si pastrat. Da, l-am pastrat fiindca mi-a placut suficient de mult incat sa ma convinga sa-l pastrez pana ii voi gasi un substitut superior din punct de vedere calitativ.

Program gratuit de convertit filme si muzica: Aero Convert

Aero Convert, program de convertit filme si muzica

 

Aero Convert este un program gratuit pentru Windows cu care putem realiza conversii intre cele mai utilizate tipuri de fisiere video si audio. Fiind mic (ocupa doar 5 MB), usor (consuma foarte putine resurse), si elegant, acesta poate fi candidatul perfect pentru acele persoane care obisnuiesc sa transfere video-uri si melodii de pe calculator pe telefon si viceversa.

Aero Convert permite in momentul de fata conversia intre fisiere FLV, MP4, MP3, MOV, FLV, AVI, WMV, MPG si WAV si a fost conceput pentru a efectua rapid operatiuni de conversie video intre acestea. In plus aplicatia dispune de un optimizator care pregateste fisierele video si audio pentru a putea fi scrise pe CD si/sau DVD fara a pierde in calitate.

In ciuda faptului ca este foarte mic, Aero Convert dispune de cateva obtini care ar umple de invidie pana si cei mai renumiti colegi de breasla. Iata cateva dintre calitatile lui:

  • poate fi setat sa se foloseasca de toata puterea procesorului pentru a reliza rapid conversiile
  • dispune de optinea de conversie in high-definition
  • dispune de optiuni de conversie de rutina

Chiar daca Aero Convert nu poate fi comparat cu Handbrake, Freemake si nici cu Oxelon Media Converter, ramane totusi o alternativa a acestora ce merita tinuta cont daca in calculatorul personal realizam conversii de rutina.

Link | Download Aero Converter