CCleaner permite editarea meniului contextual

De câteva ore, CCleaner dispune de o versiune nouă; prima versiune compatibilă cu Windows 8! Tot în această versiune a fost integrată și o funcție care ne permite editarea meniului contextual:

CCleaner

Pe lângă noutățile menționate deja ale acestei versiuni, această versiune a CCleaner vine cu suport îmbunătățit pentru Firefox Aurora, Google Chrome Canary și Opera 12. De asemenea, au fost îmbunătățite planificatorul de activități și algoritmul de identificare a fișierelor duplicate.

În ceea ce privește noua funcție care vizează meniul contextual, eu unul consider că a fost lansată prematur, mult mai devreme decât ar fi trebuit și mă veți înțelege perfect dacă aruncați o privire peste acest articol. Critic decizia tocmai datorită faptului că Piriform ne-a obișnuit cu implementarea funcțiilor bine făcute, nu cu rezultatele unor decizii sporadice așa cum se pare că s-a întâmplat în cazul de față.

Download CCleaner | sursa: gHacks

9 thoughts on “CCleaner permite editarea meniului contextual”

 1. Salut Cristian,

  Am si eu urmatoarea problema:
  – atunci cand vreau sa trimit un email(new email), cu adresa mea de email in to sau cc primesc un singur email, iar la reply sau forward imi vine un email fara sa fiu adaugat in nicio casuta. Ce as putea sa fac pentru a rezolva aceasta problema?

  Astept cu raspuns.

  Cu respect,
  Marius

  1. Întrebarea ta nu prea are de-a face cu articolul dar să trecem cu vederea de data asta.
   Așadar, la „To” scrii adresa ta de email și te miri de ce primești mesajul înapoi? Păi ți-l trimiți ție însuți! La „To” se scrie adresa de email al destinatarului, iar la „cc”, adresa persoanei către care vrei să ajungă o copie a mesajului!

  1. Și eu am instalat direct dar n-am dat de problema asta. Dacă eroarea continuă să apară, dezinstalează și curăță cu Revo. Sunt curios dacă rezolvi dezinstalând…

 2. Nimic, tot la fel, am incercat atat dezinstalarea normala cat si cu ajutorul lui Revo si deloc. Am revenit la versiunea precedenta dar si la aceea eroare continua sa persiste, dar cred ca am rezolvat problema dupa ce am dat restart la pc, acum vad ca numai apare dar folosesc versiunea precedenta nu cea aparuta. Am sa fac iar update si am sa dau un restart sa vad.

  1. Se pare ca problema sa rezolvat, am facut update, nu am mai dat nici macar restart numai apare nimic.

 3. CCleaner a fost si este bun! Consider noua optiune de editare meniu contextual destul de buna. Cristian, trebuie sa tinem cont si de useri mai putin experimentati, care pur si simplu vad ShellEx View ca pe un film SF, pe cand editarea cm cu CCleaner se face „in clar”, simplu.

  1. Problema e că CCleaner detectează foarte puține item-uri. Mie din 16 shortcu-uri pe care le am pentru fișier, îmi vede doar ălea din screenshot.

Comentariile sunt închise.