Descarcă Microsoft Office 2013 și cunoaște noutățile următoarei suite Office pentru Windows!

Microsoft a prezentat astăzi Microsoft Office 2013 Customer Preview, adică versiunea de evaluare a celei ce va fi următoarea suită Office pentru Windows. Printre principalele noutăți ale acesteia remarcăm integrarea sa cu serviciul de stocare online SkyDrive și cu a rețelei de socializare pentru firme, Yammer, achiziționată de curând de către Microsoft.

Office 15

Haideți să lăsăm clar încă de la bun început că acesta nu este un review al Microsoft Office 2013 deoarece e mult prea devreme pentru a mă aventura în a face o recenzie cât de cât completă a acestei suite pe care atâți utilizatori o așteptau cu nerăbdare. În schimb, am să vă vorbesc despre câteva informații pe care le-am obținut sau dedus din primul contact cu aceasta.

Pentru început, priviți-i interfața și veți înțelege perfect cum vor arăta ferestrele din Windows 8 fără Aero! Cine spunea că odată cu Aero va dispărea și eleganța cu care ne-am obișnuit deja în Windows Vista și Windows 7 ?!? Nu știu cum să vă spun, dar eu prefer acest aspect înaintea oricărei transparențe!

Nu de alta, dar se apropie foarte mult de ceea ce eu —și mulți alții— vedeam în conceptul despre care v-am vorbit cu câteva săptămâni în urmă, interfața perfectă pentru Windows 8!

Microsoft Office 2013: Word

Revenind la Microsoft Office 2013, vom remarca încă din primul moment amprenta lăsată de interfața Metro a Windows 8 despre care s-au scris deja mii de articole pro și contra. Și fiindcă tot vorbim de interfață, cei obișnuiți cu Ribbon ar cam putea începe să se dezobișnuiască. Nu spun că a dispărut complet, ci că a fost finisat în așa fel încât să nu-i ducem dorul chiar foarte tare…

Microsoft Office 2013: Excel

Atât Word 2013 cât și PowerPoint 2013, sau cel puțin așa pare la prima vedere, ne prezintă o interfață care păstrează un anumit grad de asemănare cu corespondentele lor din Office 2007 și Office 2010, la care se adaugă mici detalii a căror existență ne indica faptul că  Microsoft Office 2013 ne-ar putea rezerva câteva surprize plăcute.

Microsoft Office 2013: PowerPoint

Bineînțeles, nu vom putea trece cu vederea peste compatibilitatea suitei cu dispozitivele ce vor dispune de un touchscreen, și nici peste efectele interesante cu care a fost înzestrată. Veți înțelege mai ușor la ce mă refer atunci când veți trece la un rând nou în Word 2013.

Microsoft Office 2013: Publisher

În final, aș mai adăuga că fiecare aplicație din Microsoft Office 2013 se deschide mult mai rapid decât oricare alta din versiunile anterioare a suitei, ori cel puțin asta am remarcat din prima clipă având versiunea de 64 biți instalată în Windows 7. Ah, și ar mai fi de spus că Microsoft Office 2013 nu este compatibil nici cu Windows XP și nici cu Windows Vista

Și cam asta ar fi de moment. Voi reveni în scurt timp cu un articol mult mai detaliat despre tot ce este nou în Microsoft Office 2013 comparativ cu versiunile anterioare.

Download Microsoft Office 2013 CP

10 thoughts on “Descarcă Microsoft Office 2013 și cunoaște noutățile următoarei suite Office pentru Windows!”

 1. Salutare.
  Sa inteleg ca voi sustineti ca Ofiice 2003/2007 sunt mai bune?sau mai cum?
  Personal foflosesc suita Office zilnic si multe ore si la munca si acasa.
  Mi se pare foarte bun acest office 2013.Am remarcat
  – in primul rand un „flow” asa..nu stiu cum sa zic….in timp ce scrii…literele parca aluneca pe pagina..parca deriva una din precedenta.Nu mai este senzatia ca apare fiecare litera pe pagina…Nu stiu daca intelegeti.eu am remarcat asta imediat.
  – Se deschide aproape instantaneu nu ca la versiunile anterioare care aveau un delay de 1-2 sec.
  Mie imi place.L-am instalat si imi place foarte mult.

 2. Nu a recomandat nimeni nimic in comentarii.Fiecare are anumite perceptii,pareri si este normal sa ne diferentiem prin acest lucru.

 3. Am instalat si eu Office 2013 pe Windows 8 RP x64 si se misca foarte bine nu mi sa blocat deloc iar cand primesti un e-mail iti apare in coltul dreapta pe ecran deci chiar si daca esti intr-o aplicatie metro tot esti alertat de un e-mail.Ma deranjeaza un pic albul dar ma obisnuiesc.

Comentariile sunt închise.