Inky, un client de email gratuit, elegant, foarte ușor de configurat și folosit

Principalul și cel mai important avantaj al clienților de email este accesul offline pe care aceștia ți-l oferă la mesajele vechi și noi. Primul program de acest gen cu care mulți dintre noi ne-am obișnuit a fost Outlook Express, inclus în Windows XP. Mai târziu, unii au migrat spre Thunderbird, iar alții spre Outlook, componentă a pachetului Microsoft Office. Ceva mai târziu, Microsoft a lansat Mail și ni l-a pus la dispoziție prin Windows Live Essentials. Totuși, niciuna dintre aceste soluții nu se compară în simplitate cu , clientul de email despre care vă voi vorbi în continuare.

Client de email simplu, elegant și ușor de folosit: Inky

Inky, spre diferență de clienții de email cu care ne-am obișnuit deja, nu ne va cere să configurăm manual parametri IMAP sau POP pentru a ne permite accesul la mesajele noastre pe pe Hotmail, Yahoo! Mail sau , devenind astfel soluția perfectă pentru cei care n-au auzit niciodată de așa ceva. În ceea ce privește interfața, aceasta este elegantă dar suficient de interactivă pentru a nu avea nevoie de vreun manual care să ne descrie acțiunile realizate de butoanele disponibile.

Un alt avantaj important al Inky este compatibilitatea sa cu toate versiunile de Windows actuale, de la XP la Windows 8, precum și cu a tuturor versiunilor de superioare a 10.6.

Download Inky

6 thoughts on “Inky, un client de email gratuit, elegant, foarte ușor de configurat și folosit”

  1. Unii dintre noi trimitem oferte, proiecte, primim facturi, documente, prezentări și alte chestii de care avem nevoie pe laptop și când acesta nu este conectat la Internet, lucru pe care, din câte știu eu, „notifierul din orice browser” nu-l permite… :)

 1. Pentru mine Zimbra e maestrul. Il am de ceva timp si sunt foarte multumit de el. La mai multe conturi de mail (yahoo, gmail) ar trebui sa ma loghez tot pentru fiecare..dar asa dintr-o privire le vad pe toate, si raman si offline (ca si la Inky). De pe el si scriu mail-uri, evitand astfel toate reclamele de pe mailyahoo, etc. Cat isi face treaba bine, nu am motiv sa ma despart de Zimbra. E doar o alternativa la Inky…

  1. Aici n-ai dreptate: „E doar o alternativa la Inky…”. Inky e o alternativă; e mai nou. :) Apropo, și în Inky, la fel ca în Outlook, Thunderbird sau Mail, poți seta mai multe conturi.

   1. l-am incercat , consuma mult , e o mare balarie , de ce nu promovezi PopPeeper propus de Tibi?

    1. Pentru început, nu-mi place cum arată. Pe lângă asta, ocolesc programele care n-au mai fost actualizate de mai bine de un an. Oricum, a spune că Inky „e o mare bălărie” din cauza consumului de resurse, având în vedere caracteristicile calculatoarelor actuale, mi se pare exagerat. În plus, Inky e nou, și acest articol l-am scris pentru a-l face cunoscut.

Comentariile sunt închise.